20 martie 2010
Astazi in Soho  Lounge din Bucuresti este Fetish party, are rost sa va explic ce implica asta? Daca va fi cum cred eu, cei cuminti si mai slabi de inima mai bine stau casa. Adresa: Str. Bacani, Nr. 3

In Arad, in clubul Renaissance - Studio One vin Veveritele vesele, travestitiii vor face un show de zile mari. Adresa: B-dul Unirii, Nr. 18
 
In Cluj, de data asta, in Zig Zag o sa aveti Pink Party unde sunteti invitati sa veniti in roz si sa va comportati ca si cand ati fi imbracati in roz. Cica va veni si echipa de la Radio One LGBT. Adresa: Str. 21 Decembrie 1989 nr.8

In Targu Mures aveti Gay Music Night in barul No Limit, sunt curios daca vor pune muzica techno sau disco. Daca ajungeti pe acolo in seara asta, lasati-mi un comment. Adresa: Str. Gheorghe Doja nr. 21.


Lady Gaga a comentat despre controversatul videoclip si despre reactiile la temele homosexuale din acesta.

Videoclipul provocator pentru melodia "Telephone" a starletei bisexuale, in care apare si Beyonce primeste destul de multa atentie din partea mass media. Filmul de 9 minute contine un sarut intre doua femei, stripperi, femei paznici de inchisoare masculinizate, travestiti si transexuali. Lady Gaga a declarat ca este "inedit" in modul cum prezinta diferitele sexualitati si identitati.

A mai declarat pentru 2Day FM: " Sunt femei transsexuale si deodata devine veninos si diferit  deoarece sunt oameni in aceasta lume care cred ca a fi gay este alegerea ta. Nu poti alege, asa te nasti." A adaugat: "Cand ii aud pe unii care spun ca videoclipul este sadomasochist sau ca acel videoclip promoveaza uciderea tinerilor, este crezul meu personal ca acest clip primeste mult prea multa atentie, si nu din cauza acelor teme, pentru ca le-am mai folosit si mai inainte, nu-i asa? Am folosit acele teme in multe din clip-urile mele, dar totul se datoreste faptului ca e cu Beyonce si ca sunt atatea teme homosexuale."

Senatorul democrat Chuck Schumer a trimis o scrisoare catre cativa din electroatul LGBT din New York semnaland ca reforma imigrarilor va include si prevederi pentru familiile LGBT.

"Nerecunoasterea partenerilor permanenti in aplicatia pentru rezidenta permanenta este un motiv de ingrijorare pentru multi americani" se precizeaza in scrisoarea primita de Immigration Equality. Schummer apoi reitereaza sprijinul pentru United American Families Act (Legea Familiilor Americane Unite), care ar permite cetatenilor americani si posesorilor de "green card" - viza permanentasa poata sponsoriza partenerii de acelasi sex pentru rezidenta legala in SUA.

"Sprijin acest principiu de reforma a imigrarilor" scrie el, " si lucrez la introducerea unui pachet complet care ar lua in considerare aceasta problema impreuna cu alte probleme de imigrare".

M-am gandit ca saptamanal sa prezint un stil util vietii noastre din Bucuresti, apoi sa prezint o tinuta vestimentara care mi s-ar parea mie ca ar fi un bun punct de plecare pentru a va crea si voi o tinuta asemena.

Primul stil pe care l-am ales se numeste Friday Night Out. M-am gandit la un stil care se poate purta la servici/facultate si apoi la o iesire la un suc sau bere cu iubitul/iubita sau cu un grup de prieteni. Tinuta trebuie sa fie cat mai comoda deoarece teoretic o sa o purtam intre 8 si 12 ore.

Camasa kaki inchis in stilul army este ideala pentru acesta idee deoarece este indeajuns de serioasa pentru job sau facultate dar emana o senzatie de masculinitate care e buna pentru a-ti incuraja partenerul sau partenera de viata oferindu-i o stare de protectie. Fiind din bumbac se poate purta usor tot timpul zilei corpul putand sa respire liber prin ea.

Totalul accesarilor

Donatii

Radio ONE

Horoscop