27 martie 2010
Gelozia este un sentiment comun tuturor oamenilor, indiferent de varsta lor, sex si orientarea sexuala. Este una dintre cele mai puternice, dureroase si distrugatoare emotii. Iti dai seama probabil, ca gelozia te face nervos, provoaca insomnii si, in general, provoaca un disconfort major, asta doar enumerand cateva dintre efectele acestui sentiment. In acelasi timp, inteleg ca aceasta emotie este inevitabila, si vrei sa stii daca gelozia ta este nefondata sau situatia este de asa natura incat sa traiesti, pe bună dreptate, acest sentiment. Dorinţa ta de a intelege daca ai motive intemeiate pentru a fi gelos este destul de naturala, pentru ca nimeni nu vrea sa traiasca degeaba, emotii care fac rau.
Dacă s-au produs unele modificari considerabile si inexplicabile in rutina din viata ta, atunci suspiciunile tale ar putea fi intemeiate. In aceasta situatie, ai dreptul sa ceri o explicatie, lasand astfel ca partenerul tau sa afle despre grijile tale. Acest lucru trebuie facut imediat ce au aparut suspiciuni, astfel incat situatia sa nu se agraveze.
 
In Cluj avem Lady Gaga Part II, or sa puna Lady Gaga pana va saturati de ea si nu mai vreti sa o auziti vreodata. ...Si asta cu ocazia noului ei album. Ei anunta ca mai pun si cate o melodie de-a altora asa ca duceti-va si distrati-va pe muzica lu' Gaga. Toata treaba este in Zig Zag si incepe la ora 22.00.

La Tg. Mures avem Rainbow Party.  Pentru ca oricand putem sarbatori diversitatea cu un party in curcubeu. Aici actiunea se petrece in No Limit Bar si incepe tot la 22:00.

De restul tarii nu stiu nimic. Daca aflu ceva, revin cu un post.

Noi studii efectuate in Toronto ne permit sa spunem ca exista o certa corelatie intre dimensiunea corpus callosum-ul unui om  (acest organ conectează emisfera stanga a creierului cu cea drapta) si orientarea sa sexuala, precum si cateva alte caracteristici.
Neurologul Sanda Witelson a dovedit faptul ca exista mai multe persoane stangace in randul homosexualilor decat in randul heterosexualilor. Un alt studiu de specialitate a aratat ca mai multe persoane stangace au corpus callosum-ul mai mare, decât persoanele heterosexuale.
1. Dragostea heterosexuala este singura normala, restul de incadreaza in patologic
Dragostea nu are standarde, stiluri sau alte reguli de urmat. Uneori avem tendinta sa consideram boala ceva ce nu putem intelege sau ceva despre care nu stim mare lucru. 

2. Homosexualii urasc femeile respectiv lesbienele urasc barbatii
Pentru ca iubesti pe cineva de acelasi sex cu tine, asta nu inseamna ca nu poti sa ai prieteni de sex la care sa tii. De fapt barbatii gay au asa-numitele "fag hags", prietene hetero carora le place sa aiba amici gay. 

3. Homosexualitatea poate fi schimbata prin terapie
A fi gay nu este o boala asa ca nu poti fi vindecat. Va spun din experienta ca am fost la psihiatri, mai demult si nu am rezolvat nimic. Chiar ar fi indicat sa va feriti de psihiatrii mai batrani de la noi, pentru ca sunt cu un secol in urma. Sentimentele nu pot fi vindecate cu pastile.

Totalul accesarilor

Donatii

Radio ONE

Horoscop