23 martie 2010
Pentru ca am vazut un anunt pe un forum gay, am zis sa vad "cu ce se mananca" aceasta asociatie. Asa ca ii trimit eu un mail in care intreb daca ajuta si tinerii discriminati sexual (gay, lesbi etc.) si daca familia pe care ei o promoveaza este si familia gay. Presedintele imi raspunde la intrebare cu un alt set de intrebari care pareau fie ca ma considera un copil prost ,fie se dadea la mine. Chestii de genul A/S/L (age/sex/location) de pe MIRC.

Ii raspund eu la intrebari, imi vars un pic din trecutul meu nu tocmai placut si ii dau de inteles ca as fi dispus sa ader la organizatia lor. Oi fi eu bucurestean, dar daca vin des in Ploiesti... Oricum, nepoliticos sa mi se raspuna la intrebare cu o alta intrebare. Acum mai primesc un mail, in care imi spune ca ei se ocupa de partea sociala de la ei din judet, pai mentionasem ca vin des in Ploiesti. ... Si ca el incearca sa ofere adapost tinerilor si sa ii integreze in societate. Si apoi ma intreaba daca sa imi trimita corespondenta la ACCEPT si Total Gay. Eu nu ii mai raspund, deci nu mi-am dat acceptul expres de a-mi fi vizionata corespondenta de terti.

Discutam mai zilele trecute cu niste amici despre ce as face cu un tip pe care nu il plac din punct de vedere psihic, dar e atragator la corp si el ar vrea sa ne combinam. Am primit varii raspunsuri, fiecare dintre amici avand principii diferite.

Eu, de exemplu, i-as spune ca nu ma intereseaza si i-as explica si motivul, daca ma intreaba. Na, oricum nu il pot suferi. Un amic mi-a spus ca ar face sex cu el, dar nu l-ar imbratisa. Cica e prea intim ca sa imbratisezi pe cineva pe care nu-l agreezi. Se pare ca a-ti baga organu' in locul unde nu razbate soarele, e mai putin intim. Un altul mi-a declarat ca l-ar evita pe tip. Nici asta nu inteleg, daca nu iti place de el, dar el te place, mai bine nu il mai amagesti si gasesti o scuza si i-o "torni" delicat. Altul mi-a spus ca s-ar combina cu el, ca poate nu e un om atat de rau. Il banuiesc pe amic de faptul ca nu a mai avut parte de sex de ceva vreme.

Revenind la subiectul nostru, inteleg intru catva faptul ca o imbratisare este intima pentru ca da un sentiment de protectie si siguranta. Este dovada unor simtiri care trec de faza de instinct sexual animalic si inseamna ca tii, cat de cat, la persoana respectiva. Pentru unii sexul anal este ceva banal si nu reprezinta un gest de intimitate si incredere. Oare sunt eu de moda veche? Oare sarutul unde se claseaza? Tu ce parere ai?

Miscarea pe care o faci zilnic este ingredientul cheie pentru ca sa dormi mai bine noaptea. Un corp activ in cursul zilei are mai multe sanse sa se relaxeze mai bine si mai repede in timpul noptii. Daca faci miscare cu regularitate o sa ai parte de un somn imbunatatit si o tranzitie mai usoara intre cicluri. De asemenea un exercitiu fizic zilnic iti va ameliora nivelul de stres zilnic si vei observa ca grijile vor disparea. Studii au dovedit ca exista o relatie intre  cantitatea de exerciu fizic si cum te vei simti mai tarziu.

Activitatile fizice zilnice trebuiesc sa creasca deoarece scopul este ca sa se produca destula stimulare asupra organismului in timpul zilei, pentru ca nivelul de energie sa scada mai pe seara. Este necesara o anumita doza de activitate fizica pentru o functionare sanatoasa a corpului. Pe de alta parte, este indicat sa nu faci sport cu 2-3 ore inainte de culcare.
Biserica Baptista Westboro cu o agenda antigay foarte agresiva nu a reusit sa isi impuna punctul de vedere joia trecuta cand au incercat sa protesteze impotriva piesei de teatru Laramie Project , dintr-un liceu din Louisiana. Un singur simpatizant a aparut, numai ca sa fie depst numeric de alti 500 de persoane care s-au opus protestului intr-un mod pasnic.

Conform Baton Rouge Advocate: "Masa de contra-protestatari din fata Liceului Dutchtown au purtat pancarde cu sloganuri precum 'Dumnezeu uraste maioneza fara grasime', 'D-zeu bea Haterade (joc de cuvinte Hate - ura, Gatorade - bautura pentru sportivi)' si ' Isus a avut doi tati, eu de ce nu pot sa am?' incercand sa ridiculizeze mesajul pentru care Westboro este cunoscuta (God hates fags - D-zeu uraste poponarii)". Ei s-au adresat singurului simpatizant al bisericii, Anthony Bataglia, din Prima Biserica Baptista in Gonzales.

Battaglia a spus ca, cu toate ca nu este de acord cu metodele celor de la Westboro, este de acord cu viziunea bisericii asupra credintei, o credinta care considera ca homosexualitatea este gresita. Protestul s-a terminat pe la 7:15 PM, cand Bataglia a plecat si restul de protestatari au  plecat, cu toate ca venisera chiar si din alte state special pentru a contracara actiunile bisericii respective.

Totalul accesarilor

Donatii

Radio ONE

Horoscop