19 martie 2010
Maine 20 Martie orele 23:00 va avea loc o petrecere din seria Out of the Dark in clubul Soul  din Constanta - B-dul Tomis, nr. 28, langa (sau sub) pizzeria Cin-Cin.

Evenimentul este recomandat da eu sunt! Tu?
Din diferite motive vrei sa faci miscare, dar mereu ti-a fost frica de "sala". Si asta pentru ca ai vazut numai barbati cat dulapul sau tipe foarte atletice iesind de acolo. Intr-adevar, este intimidant sa vezi astfel de specimene, mai ales ca involuntar te compari cu ele. Dar, exista si sali unde se duce si omul de rand.

Eu sunt mai aventuros din fire si m-am dus singur. Recunosc ca eram si manat de dorinta de a da jos vreo 20 de kile si de a avea un abdomen ca toti tipii din Men's Health. Daca simti ca nu poti merge singur/a, mai cauta-ti un prieten sau o prietena, in felul asta va veti motiva reciproc si mai aveti timp de o barfa in timp ce va odihniti.

Ti-ai gasit partener/a de mers la sala. Acum trebuie sa gasiti si sala. Parerea mea este ca sa mergeti impreuna la mai multe sali din cartier. Ideal este sa fie relativ aproape de casa, pentru ca altfel intervine lenea de a bate drumul pana acolo. Intrati la receptie, cereti cu un antrenor si rugati-l sa va arate vestiarul, dusurile, sauna (daca au) si aparatele. Ii explicati ca sunteti incepatori/-oare si ca ati dori sa va ajute. Acest pas este decisiv, functie de cum il percepeti pe antrenor si cum arata totul, puteti lua o decizie.
Cantareata pop Miley Cyrus a declarat ca a primit emailuri de amenintare deoarece sprijina casatoriile gay. Artista de 17 ani ce o interpreteaza pe Hannah Montana a postat pe Twitter sprijinul ei pentru casatoriile gay in aprilie anul trecut, spunand ca toti avem dreptul la fericire.

Tweet-ul suna astfel: "Isus te iubeste pe tine si pe partenerul tau si vrea sa stiti cat de mult ii pasa! asta e ca si cand un tata nu-si iubeste baietelul pentru ca e gay si asta este GRESIT si foarte trist! cum am zis toti avem dreptul la fericire".

Cyrus a facut aceste comentarii dupa furorile facute de Miss California - Carrie Prejean care a atacat casatoriile gay. Dar a mentionat revistei Parade ca numarul impresionant de emailuri injurioase pe care le-a primit au fortat-o sa isi stearga contul de pe Twitter.

Cyrus a mai declarat: " Acesta este motivul pentru care am sters contul de pe Twitter, deoarece am zis acolo ca eu cred in casatoriile gay deoarece toti avem dreptul la dragoste s am primit atat de multe emailuri cum ca as fi o persoana rea. S-au iscat prea multe controverse cu privire la ce am zis sau am facut deoarece cred ca nu exista greseli pentru ca Dumnezeu este singurul care ne poate judeca."

1. Locul de intalnire. Acest aspect este foarte important pentru a te simti bine si a fi in siguranta. Alege un loc public si central, mai ales daca v-ati cunoscut pe net. Are rost sa iti explic de ce? De acolo puteti sa va duceti intr-un local mai intim unde puteti discuta in voie.

2. Igiena. Spala-te pe dinti. Nu manca usturoi sau ceapa cu o zi inainte. Fa un dus inainte de intalnire si incearca sa gasesti niste haine curate. Nu toata lumea foloseste deodorant, dar mirosul de sapun e la fel de bun. 

3. Ia bani la tine. Daca te invita undeva spune-i de la bun inceput ca ai vrea sa platiti nemteste. In felul asta veti alege un local pe care vi-l permiteti amandoi si nu vor exista sentimente de inferioritate.  la urmatoarele intalniri puteti face cu schimbul.

4. Concentreaza-te pe el/ea. Cum asta este o noua oportunitate sa va cunoasteti mai bine, indreapta-ti atentia asupra persoanei. Incearca sa asculti ce are de spus si sa bagi la cap. Asta e un lucru bun mai ales daca ai emotii sau ai tendinta sa nu prea vorbesti la prima intalnire.

Totalul accesarilor

Donatii

Radio ONE

Horoscop