Am revenit ! 

Dupa o absenta de mai bine de 5 ani, am revenit cu un nou site.
Probabil ca ne stiati dupa link-ul: lgby.3x.ro si probabil ca v-a fost dor de noi.
Agent sportiv: "Homosexualii sa isi gaseasca alt job" 

Fostul manager de fotbal Rudi Assauer a spus ca barbatii gay nu ar trebui sa joace fotbal pentru ca vor fi ridiculizati. Aceste comentarii au revoltat revoltat grupurile gay germane, Federatia Gay si Lesbiana spunand ca sunt "sub orice critica".
Nepalul curteaza turismul gay 

V-ar interesa o nunta pe cel mai inalt varf de munte? Mica tara din Himalaya, Nepal, spera sa profite de pe urma legilor permisive pentru homosexuali si a avatajului peisagistic reprezentat de Everest  pentru a atrage turisti care pot aduce miliarde de dolari economiei.
S-a stabilit data in procesul balului de absolvire 

S-a stabilit o sesiune de audieri sa inceapa luni in cazul lui Constance McMillen, eleva de liceu din Mississippi care a dat in judecata conducerea scolii deoarece au contramandat balul de absolvire decat sa o accepte sa vina insotita de prietena ei.
Biserica Episcopala a ales o lesbiana pentru L.A.

Biserica Episcopala din SUA si-a dat ultimul acord pentru punerea in functia de Episcop-asistent pentru Los Angeles. Rev. Mary Glasspool de 56 de ani a fost selectionata in decembrie dar numirea ei a iscat nemultumiri in randul conservatorilor.
Schumer semneaza includerea UAFA

Senatorul democrat Chuck Schumer a trimis o scrisoare catre cativa din electroatul LGBT din New York semnaland ca reforma imigrarilor va include si prevederi pentru familiile LGBT.
McMillen nu este invitata la balul organizat de parinti
 
Elevi si parinti au organizat un bal in orasul din Mississippi unde scoala a renuntat sa organizeze evenimentul deoarece Constance McMillen dorea sa isi aduca iubita si sa poarte un smoking. Faza e ca fata de 18 ani nu este invitata.
Protestatari antigay depasiti numeric: 500 la 1

Biserica Baptista Westboro cu o agenda antigay foarte agresiva nu a reusit sa isi impuna punctul de vedere joia trecuta cand au incercat sa protesteze impotriva piesei de teatru Laramie Project, dintr-un liceu din Louisiana.
Foc la bordel

Toata patania s-a petrecut in Elvetia. Tipu din imagine a fost surprins de un incendiu in bordelul pe care il frecventa.
Cynthia Nixon, premiata de o organizatie gay

Actrita Cynthia Nixon, interpreta Mirandei din "Totul despre sex", care s-a logodit anul trecut cu partenera sa de viata, a primit premiul GLAAD Media din partea organizatiei Gay and Lesbian Alliance Against Defamation (GLAAD).

Sinead O'Connor il critica pe Papa

Sinead O'Connor declara pentru N.Y. Times ca scuzele papei fata de poporul irlandez pentru comportamentul necorespunzator al clericilor inseamna prea putin si ca vine prea tarziu si ca ar trebui sa fie o investigatie penala in cadrul Vaticanului.

Mugabe nu vrea sa acorde drepturi homosexualilor

Presedintele statului Zimbabwe, Robert Mugabe, a refuzat sa sprijine protejarea drepturilor gay in noua constitutie.
Conferinta gay in Indonezia anulata de politie 

O conferinta gay in Indonezia a fost anulata de politie dupa ce comunitatea musulmana a protestat.
Eventimentul, tinut de catre ILGA, trebuia sa aiba loc de sambata pana azi in Surabaya, capitala Javei de Est.
Memorialul holocaustului gay din Berlin sa nu includa lesbienele

Oamenii de stiinta care se ocupa de holocaust poarta dispute daca placa memoriala din Berlin sa includa si lesbienele. Placa este din beton cu o fereastra unde publicul poate sa vada un filmulet continuu cu doi barbati care se saruta.Totalul accesarilor

Donatii

Radio ONE

Horoscop