15 martie 2010
V-ar interesa o nunta pe cel mai inalt varf de munte? Mica tara din Himalaya, Nepal, spera sa profite de pe urma legilor permisive pentru homosexuali si a avatajului peisagistic reprezentat de Everest  pentru a atrage turisti care pot aduce miliarde de dolari economiei.

Influenta turismului reprezinta o oportunitate de schimbare rapida a Nepalului, tara hindusa, saraca si conservatoare care a suferit de pe urma luptelor pana nu demult, dupa cum afirma Associated Press. 

"Acel tel - punerea deoparte a prejudecatilor istorice in vederea oportunitatilor economice - este simbolul uneia dintre cele mai notabile succese ale miscarii drepturilor homosexualilor" raporteaza AP.

"Nepalul are un parlamentar gay, ofera carti de identitate cu "al treilea gen" si se pare ca este pornit sa aplice cu sfintenie drepturile gay - si posibil chiar casatoriile de acelasi sex - intr-o noua constitutie".

Sunil Pant, membru al parlamentului si unul dintre cei mai proeminenti activisti gay din Nepal, este fondatorul unui nou stil de turism, compania de turism Muntele Roz.
Exista multe simboluri ale comunitatii LGBT si derivate ale acestora. In continuare, va vom prezenta pe cele mai reprezentative.
Lambda
Spartanii credeau ca lambda inseamna unitate, pe cand romanii o considerau lumina cunostintei ce strabate intunericul ignorantei. Acest simbol a fost prezentat prima oara in 1970 de catre Gay Activists Aliance din New York. Deoarece semana cu un simbol folosit in fraternitatile din colegiile americane, necunoscatorii il ignorau si astfel a devenit un simbol de recunoastere a persoanelor homosexuale.

Sarutul este probabil cea mai romantica apropiere pe care o pot simti doua persoane. Nu exista un mod gresit de a saruta. Tot ceea ce trebuie sa va amintiti este ca fiecare saruta diferit si ca fiecare prefera un anume fel de sarut. Smecheria este sa iti saruti partenerul sau partenera de cateva ori pana cand va decideti sau va obisnuiti cu tehnica fiecaruia de a saruta


BERBEC (21.03-20.04) 
Planeta dominantă: Marte, planeta încăpăţânării şi încăierărilor.
Animalul sacru: bărzăunul
Personalitate: Berbecul guvernează cu capul, drept pentru care Berbecii sunt experţi în a se arunca cu capul înainte, a face doar ce-i taie capul şi a da cu capul de pragul de sus. Sunt foarte siguri pe ei în tot ce fac, chiar şi când fac cele mai monumentale prostii. Plini de energie şi iniţiativă, sunt atât de grăbiţi şi de ocupaţi, încât nu au timp să gândească. Cu toate astea, în înţelepciunea lor nemărginită, ştiu întotdeauna ce e mai bine pentru ceilalţi. Nimeni n-are voie să-i contrazică, în timp ce ei îşi păstrează dreptul inalienabil de a contrazice pe toată lumea. Specialitatea lor este viteza, din care cauză au mereu fel de fel de vânătăi, arsuri sau tăieturi şi sunt clienţi fideli ai service-urilor şi asigurărilor auto. Cea mai mare afacere a vieţii lor este sexul, pe care-l practică numai din dragoste, chiar dacă dragostea respectivă nu durează decât o zi.
Pe scurt orice berbec veritabil este: încăpăţânat, nesăbuit, extrem de grăbit, arogant, certăreţ
Meseria potrivită: director, pompier, instructor de sex, bungeejumper, spărgător de bănci.
Pizza magică: Diavolo.
Medicamentul norocos: energizantele

Totalul accesarilor

Donatii

Radio ONE

Horoscop