29 martie 2010

O conferinta gay in Indonezia a fost anulata de politie dupa ce comunitatea musulmana a protestat.

Eventimentul, tinut de catre ILGA, trebuia sa aiba loc de sambata pana azi in Surabaya, capitala Javei de Est. Politia a anulat evenimentul dupa ce un grup de aproximativ 60 de musulmani au intrat in hotelul unde trebuia sa se tina conferinta, ca sa protesteze. 

Agentul responsabil si epidemiologie
Micozele sunt cele mai frecvente infectii genitale la femei. Candida Albicans e prezenta in tubul digestiv, vagin, pe piele, fara a cauza o maladie care sa tulbure echilibrul organismului.  Factori care favorizeaza ruperea echilibrului:
  • antibioticele 
  • transformarile hormonale 
  • diabetul netratat 
  • o toaleta vaginala agresiva, cu sapunuri inadecvate 
  • haine strimte, materiale sintetice
Transmitere
Micozele pot fi transmise pe cale sexuala, dar cele mai frecvente sunt cele de tip Candida, care sunt purtate in mod normal in vagin, dar sunt tinute sub control de acesta. Ruperea echilibrului poate fi provocata de cauze favorizante, iar alteori spontan, fara o cauza aparenta.
Un film care ar fi trebuit sa ruleze la Festivalul de film Tribeca a fost atacat pentru ca este prea "grotesc" si exploatativ asupra femeilor transsexuale.

Acest film este descris ca fiind "hilar de gay" pe situl festivalului, dar Alianta Gay si Lesbi Impotriva Defaimarii (GLAAD) cere ca filmul sa fie scos din program.

Filmul are scene violente si clisee horror. Actiunea se desfasoara in jurul a trei femei transsexuale care au fost violate si cauta sa se razbune.

Grupul gay a mai adaugat: "Filmul, titlul sau si modul de marketing interpreteaza gresit vietile femeilor transsexuale si folosesc scene grotesti si exploatative impotriva femeilor transsexuale in moduri in care arata brutalitatea de care se lovesc si in realitate." 

Filmul face referiri la uciderea lui Angie Zapata si a lui Jorge Mercado. Zapata, o femeie trans, a fost ucisa in 2008 de un fost iubit. Mercado a murit anul trecut si politia spune ca tanarul travestit a fost ucis cand s-a aflat ca este baiat.
Presedintele statului Zimbabwe, Robert Mugabe, a refuzat sa sprijine protejarea drepturilor gay in noua constitutie. O noua constitutie este realizata sub o afacere de impartire a puterii si grupurile gay din tara au cerut recunoastere si protectie in ea.

Mugabe a fost citat de ziarul national: "Acea problema nu are motiv de dezbatere, nu se va lua in considerare. Cei care se implica in comportament homosexual sunt pur si simplu nebuni. Este doar nebunie. Nu putem sa facem asta, ca ni s-ar intoarce stramosii in mormant."

Primul ministru Morgan Tsvangirai a fost de acord cu presedintele: "Femeile sunt 52% din populatie... Sunt mai multe femei decat barbati, de ce barbatii ar vrea sa fie cu barbati?"

Totalul accesarilor

Donatii

Radio ONE

Horoscop