30 martie 2010
Uite un subiect care va ocupa cu siguranta cel putin 2-3 postari. Pai o sa incep prin a spune ca Vlad nu se duce. De fapt nici noi, restu', nu stim daca mergem. El se bazeaza pe principiul ca sunt si alte metode de a oferi ceva comunitatii, decat sa fie un corp in plus la o parada care in fiecare an se sfarseste cu scandal. El vede lucrurile mai pragmatic si considera ca Gay Fest nu e decat un mod de a intarata si a da apa la moara fanaticilor de extrema dreapta si crestinilor habotnici. 

Intr-o discutie cu el, a mentionat ca politica de sensibilizare si acceptare ar trebui dusa pe alt front: "Nu are sens sa iesim in strada la o parada unde numai tipii efeminati apar pe sticla. De fiecare data la parada au aparut si oameni imbracati normal... Nu normal, clasic. Dar acestia nu prezinta interes pentru mass media. Si astfel restul romanilor OTV-isti ne percep ca find la fel. Mai degraba s-ar face educatie sexuala in scoli mentionandu-se, printre altele, ca homosexualitatea e ceva normal. Sau, daca ar iesi mai multe persoane influente din debara, s-ar mai schimba mentalitatile. Ar trebui sa se arate ca gay pot fi si oameni din stat, avocati, doctori etc., nu numai creatori de moda si artisti."

Eu personal, nu ma duc pentru ca nu sunt out fata de parinti si atata timp cat nu pot sa ma intretin singur nu am cum sa le spun, ca nu am un plan de rezerva. Recunosc ca as vrea sa merg, dar in conditiile date, nu pot. Dar, pana la Gay fest, mai e... Cine stie...?

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Totalul accesarilor

Donatii

Radio ONE

Horoscop