24 martie 2010
Gigantul in materie de fitness,  Bally Total Fitness sugereaza urmatorul sfat pentru persoanele care incearca sa aiba grija de greutatea lor:

„Inainte de a bea ati putea lua in considerare caloriile. pentru cei care isi tin sub observatie greutatea, bauturile alcoolice reprezinta o adevarata provocare. De exemplu, un Cosmopolitan obisnuit (75 ml) are in jur de 130 de calorii, dar poate avea mult mai multe, in funcție de ingredientele folosite la preparerea lui. Un Martini clasic porneste de la aproximativ 160 de calorii. Chir si bauturile general acceptate ca avnd un nr mic de calorii, precum berea light (360 ml) si vinul (150 ml), au fiecare aproximativ 100 de calorii care, intr-o seara in oras se vor aduna cu siguranta mult mai multe.”

Studii au aratat ca bautul de bere si tarii, mareste raportul dintre sold si talie. Un alt studiu a aratat ca la femeile gemene alcoolul scade greutatea corporala. Alti cercetatori au aratat ca bautul in exces reduce grasimea corporala, dar altii au dovedit tocmai inversul. Ce incerc sa iti spun:
  • Este genetic modul cum organismul tau proceseaza alcoolul. Inca un motiv sa dai vina pe parinti.
  • Este important ce mananci - daca vei consuma branzeturi multe si alte mancaruri bogate in calorii in timp ce bei, cu siguranta ca vei lua in greutate
  • Bautorii inraiti pot sa se ingrase fie ca beau bere, vin sau tarii.
  • Dar daca bei mult si alcoolul inlocuieste mancarea si alte bauturi, e posibil sa scazi in greutate, cum se intampla la alcoolici. De fapt ti-ai nenoroci ficatul.
  • Oamenii studiati e posibil sa raporteze o cantitate mai mica de alcool consumat, ceea ce face ca studiile sa nu fie veridice.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Totalul accesarilor

Donatii

Radio ONE

Horoscop