17 martie 2010
S-a stabilit o sesiune de audieri sa inceapa luni in cazul lui Constance McMillen, eleva de liceu din Mississippi care a dat in judecata conducerea scolii deoarece au contramandat balul de absolvire decat sa o accepte sa vina insotita de prietena ei.

McMillen, care e reprezentata de ACLU, incearca sa forteze districtul scolar Itawamba sa tina balul pentru Liceul Agricol Itawamba pe 2 aprilie. Elevilor le este interzis sa vina insotiti de parteneri de acelasi sex la balul de absolvire.

In documentele inaintate instantei este detaliat modul cum a fost tratata McMillen cand a cerut sa vina insotita de iubita ei la bal imbracata intr-un smoking, conform Associated Press:
"In documentele depuse, McMillen a spus ca Rick Mitchell, directorul adjunct al liceului, i-a spus ca nu poate sa participe la bal impreuna cu iubita ei, dar pot veni insotite de baieti. Administartorul Teresa McNeece i-a spus adolescentei ca fetele trebuie sa participe la bal separat, trebuie sa se imbrace in rochii si ca nu au voie sa danseze "blues-uri" impreuna pentru ca asta ar enerva lumea."

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Totalul accesarilor

Donatii

Radio ONE

Horoscop