27 martie 2010
1. Dragostea heterosexuala este singura normala, restul de incadreaza in patologic
Dragostea nu are standarde, stiluri sau alte reguli de urmat. Uneori avem tendinta sa consideram boala ceva ce nu putem intelege sau ceva despre care nu stim mare lucru. 

2. Homosexualii urasc femeile respectiv lesbienele urasc barbatii
Pentru ca iubesti pe cineva de acelasi sex cu tine, asta nu inseamna ca nu poti sa ai prieteni de sex la care sa tii. De fapt barbatii gay au asa-numitele "fag hags", prietene hetero carora le place sa aiba amici gay. 

3. Homosexualitatea poate fi schimbata prin terapie
A fi gay nu este o boala asa ca nu poti fi vindecat. Va spun din experienta ca am fost la psihiatri, mai demult si nu am rezolvat nimic. Chiar ar fi indicat sa va feriti de psihiatrii mai batrani de la noi, pentru ca sunt cu un secol in urma. Sentimentele nu pot fi vindecate cu pastile.



4. Poti sa alegi sa fii gay
Multi homosexuali isi percep sexualitatea ca pe ceva firesc, nu ca pe o alegere facuta. Daca ar fi fost o alegere nici unul dintre noi nu ar fi vrut sa intre intr-o comunitate asupra careia exista asa de multe prejudecati.

5. Multi gay sunt instabili psihic, se sinucid sau au stari nevrotice
Aceata parere este falsa, oarecum. Nu sunt mai multi homosexuali cu probleme psihice decat heterosexuali, raportandu-ne la procentele fiecarei comunitati. Dar, homosexualii sunt mai predispusi la depresii care uneori pot duce la sinucidere deoarece ne confruntam cu aceleasi probleme ca orice heterosexual, plus presiunile din partea societatii, familiei, prietenilor etc.

6. Barbatii gay au trasaturi si comportari feminine
Poti sa treci pe langa un homosexual si nu iti poti da seama daca e gay sau hetero. Toata lumea are trasaturi mai feminine sau mai masculine. Eram odata cu un iubit si cu niste prieteni hetero de-ai mei intr-un club. Iubitul ma intreaba daca prietenii mei sunt gay, ca se comporta mult mai feminin decat mine. ...Asa ca fiecare este cum este.

7. Homosexualii sunt mai agresivi d.p.d.v. sexual; "agata" barbati in locuri publice
Nu este nici o dovada ca suntem mai activi sexual decat heterosexualii. Si stiu destui heterosexuali care fac sex in locuri publice. De fapt, cand ai vazut ultima data un cuplu gay sarutandu-se pe strada?

8. Cuplurile gay sunt impotriva naturii si nu pot avea copii
Un cuplu din de heterosexuali nu are copii. Nimeni nu ii acuza ca nu au. Plus ca avem si noi exemple de familii cu copii, chit ca este mai complicat. Dar exista mame surogat pentru barbati gay si donatori de sperma pentru cuplurile lesbi. Nu mai suntem in evul mediu...

9. Homosexualii adopta copii ca sa ii faca gay
Nu poti sa cresti pe cineva ca sa ajunga gay, nu exista dovezi stiintifice ca poti sa educi pe cineva sa fie gay, altfel toata societatea umana ar fi fost hetero. Pot da exemple de cupluri de parinti gay cu copii hetero. De fapt orice parinte isi doreste ca fiul / fiica sa fie fericit si nediscriminat. Gandeste-te si la asta.

10. SIDA este o pedeapsa pentru homosexuali
Doctorii au descoperit SIDA intai la homosexuali dar asta a fost o simpla coincidenta. Daca ar fi sa ne luam dupa statistici, sunt mai multi heterosexuali cu HIV si SIDA decat homosexuali, tocmai datorita gandirii ca "SIDA este o boala a poponarilor." De fapt, cei care gandesc asa, si-o cam merita.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Totalul accesarilor

Donatii

Radio ONE

Horoscop