19 martie 2010

1. Locul de intalnire. Acest aspect este foarte important pentru a te simti bine si a fi in siguranta. Alege un loc public si central, mai ales daca v-ati cunoscut pe net. Are rost sa iti explic de ce? De acolo puteti sa va duceti intr-un local mai intim unde puteti discuta in voie.

2. Igiena. Spala-te pe dinti. Nu manca usturoi sau ceapa cu o zi inainte. Fa un dus inainte de intalnire si incearca sa gasesti niste haine curate. Nu toata lumea foloseste deodorant, dar mirosul de sapun e la fel de bun. 

3. Ia bani la tine. Daca te invita undeva spune-i de la bun inceput ca ai vrea sa platiti nemteste. In felul asta veti alege un local pe care vi-l permiteti amandoi si nu vor exista sentimente de inferioritate.  la urmatoarele intalniri puteti face cu schimbul.

4. Concentreaza-te pe el/ea. Cum asta este o noua oportunitate sa va cunoasteti mai bine, indreapta-ti atentia asupra persoanei. Incearca sa asculti ce are de spus si sa bagi la cap. Asta e un lucru bun mai ales daca ai emotii sau ai tendinta sa nu prea vorbesti la prima intalnire.

5.Echilibreaza conversatia. Nu monopoliza discutiile cu un curriculum vitae verbal despre tine si realizarile tale. Este o intalnire, nu un interviu de job. Accepta schimbul de informatii si mai lasa si persoana sa vorbeasca.


6. Stai in prezent. Evita sa vorbesti despre fosti iubiti sau alte povestiri horror din trecut. Poti mentiona un "Ex" doar daca te intreaba. Mai bine te-ai concentra pe ce aveti in comun. Asta ar fi primul lucru care sa te intereseze, daca vrei o relatie mai serioasa.

7. Fii optimist/a. Primele impresii sunt importante. Daca elimini energii negative prin toti porii sau ai o atitudine prea rigida, cine va fi interesat de tine? Pana la urma te duci cu speranta ca vei intalni pe cineva cumpatibil si care va vrea sa va mai vedeti.

8. Nu o dati in sex din prima. Daca vrei sa fie ceva mai mult decat o simpla partida, nu iti recomand sa ajungi in pat de la prima intalnire. Nu va evolua mai mult de acest stadiu, chiar daca sexul e grozav.
9. Ritm. Nu poti sa te arunci intr-o relatie mai repede decat este dispusa si cealalta persoana sa se implice. Daca simti ca ai vrea sa devina ceva mai serios, relaxeaza-te si lasa lucrurile sa mearga de la sine. Lasa-i timp sa-si descopere sentimentele si nu incerca sa ii fortezi mana.

10. Respect. Daca ai un apel ratat pe telefon - suna tu, sau da-i un sms. Daca nu te intereseaza persoana, spune-i cat mai repede ca sa nu isi faca sperante aiurea. Daca nu mai vrei sa va vedeti, spune-i. Nu incerca sa dispari ca magaru' in ceata, pentru exact asta ai fi: un magar.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Totalul accesarilor

Donatii

Radio ONE

Horoscop