23 martie 2010
Biserica Baptista Westboro cu o agenda antigay foarte agresiva nu a reusit sa isi impuna punctul de vedere joia trecuta cand au incercat sa protesteze impotriva piesei de teatru Laramie Project , dintr-un liceu din Louisiana. Un singur simpatizant a aparut, numai ca sa fie depst numeric de alti 500 de persoane care s-au opus protestului intr-un mod pasnic.

Conform Baton Rouge Advocate: "Masa de contra-protestatari din fata Liceului Dutchtown au purtat pancarde cu sloganuri precum 'Dumnezeu uraste maioneza fara grasime', 'D-zeu bea Haterade (joc de cuvinte Hate - ura, Gatorade - bautura pentru sportivi)' si ' Isus a avut doi tati, eu de ce nu pot sa am?' incercand sa ridiculizeze mesajul pentru care Westboro este cunoscuta (God hates fags - D-zeu uraste poponarii)". Ei s-au adresat singurului simpatizant al bisericii, Anthony Bataglia, din Prima Biserica Baptista in Gonzales.

Battaglia a spus ca, cu toate ca nu este de acord cu metodele celor de la Westboro, este de acord cu viziunea bisericii asupra credintei, o credinta care considera ca homosexualitatea este gresita. Protestul s-a terminat pe la 7:15 PM, cand Bataglia a plecat si restul de protestatari au  plecat, cu toate ca venisera chiar si din alte state special pentru a contracara actiunile bisericii respective.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Totalul accesarilor

Donatii

Radio ONE

Horoscop