21 martie 2010
Ce ar trebui sa stii si de ce anume ar trebui sa te feresti
Sexul anal poate fi o experienta placuta pentru barbatii gay, dar exista cateva lucruri pe care trebuie sa le stii inainte de a face sex anal si cateva sfaturi pentru a ajuta la alinarea durerii.


1. Sa cunosti cum functioneaza anusul.
Inainte de a face sex anal, hai sa vorbim despre modul in care functioneaza anusul. Anusul este partea finala a rectului, folosit pentru eliminarea materiilor fecale. Materiile fecale trec prin intestinul mic spre colon, apoi rect si, in sfarsit sunt eliminate afara din organism prin anus. Deschiderea si inchiderea anusului este controlata de muschii sfincterului intern si extern (muschii cei mai importanti atunci cand se practica sexul anal). Muschiul sfincterului este o membrana sensibila, cu multe terminatii nervoase si, astfel, sursa de placere sau durere.


2. Reduce durerea.
Durerea asociata sexului anal poate fi din cauza presiunii sau frecarii impotriva muschilor sfincterului, hemoroizilor sau fisurilor anale. Unele dureri pot fi reduse in mod corespunzator prin lubrifiere. Cautati un doctor gay-friendly pentru asistenta in cazul in care aveti hemoroizi, fisuri sau alte afectiuni medicale.
3. Cunoaste-ti corpul.
Cu cat mai familiar esti cu corpul tau, cu atat mai mult sexul anal poate fi mai placut. Fiecare categorie de muschi ai sfincterului reactioneaza la penetrare diferit. Deoarece acesti muschi controleaza deschiderea si inchiderea anusului, trebuie sa afli cum functioneaza acestia. Petrece timp explorand, in conditii de siguranta, sensibilitatea sfincterului tau  si modul in care reactioneaza acesta atunci cand esti relaxat sau tensionat. Practica tehnici de relaxare, cum ar fi respiratia profunda. Utilizeaza o mica jucarie sexuala, de exemplu un penis artificial, apoi creste treptat dimensiunea. Explorarea sensibilitatii sfincterului este un exercitiu, de care atat tu cte poti bucura cat si partenerul tau, inainte de penetrare. Comunica in mod deschis modul  in care te simti in anumite situatii: Ce te face sa fii tensionat? Care sunt limitele tale? Stop!!! Daca te simti inconfortabil, durere sau sangerare. Cu cat stiti mai multe despre corpurile voastre, cu atat mai placuta va fi experienta anala.

4. Bunele practici de igiena.
Multi barbati gay stau departe de sexul anal din cauza problemelor de igiena posibile. Mentinerea unei igiene corecte este nu numai importanta pentru o experienta placuta de sex anal, dar si pentru sanatatea ta, de asemenea. Curatarea poate fi chinuitoare, cu toate acestea. Fii atent la produsele de curatare. Ele pot contine ingrediente dure ce nu sunt  concepute pentru anus. O recomandare ar fi sapunurile create special pentru igiena intima a femeilor, care se gasesc din belsug pe piata autohtona. De asemenea, este recomantat a se evita stergerea anusului, deoarece aceasta poate provoca iritatii si sangerari. Servetelele pentru copii contin, de asemenea, parfumuri care pot irita pielea. Clisma ramane sfanta, dar nu e recomandata a se face prea des.

5. Feriti-va de pericolele BTS.
Anusul este o membrana subtire si, prin urmare, un pat cald pentru bolile cu transmitere sexuala. HIV si alte BTS (Boli cu Transmitere Sexuala) pot intra cu usurinta in fluxul sanguin, in special atunci cand exista escoriatii sau fisuri in anus. Existenta doar a acestei membrane subtire intre sange si fluidele corporale ale partenerul tau este ceea ce face ca sexul anal neprotejat sa fie atat de periculos. Practica intotdeauna sexul protejat! Foloseste intotdeauna prezervativul!

6. Spulbera miturile sexului anal.
Multi barbati gay evita asistenta medicala pentru ca ei cred ca in cazul in care au facut sex anal,  medicul isi poate da seama imediat de acest lucru. Da, anusul este  dilatat dupa sexul anal, dar revine la normal la scurt timp dupa. Daca credeti ca poate fi ceva in neregula cu anusul dumneavoastra, consultati un medic gay-friendly.

Sper ca aceste sfaturi sa va fie de folos si va doresc sa aveti parte de un sex anal plin de senzatii placute!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Totalul accesarilor

Donatii

Radio ONE

Horoscop