25 martie 2010

La fel cum suferi pentru cineva drag care a decedat, exista pasi de urmat in cazul unei despartiri. Uneori este mai usor sa treci peste moartea cuiva decat peste plecarea persoanei pe care o iubesti. Asta deoarece exista mai mult sprijin si mai multa simpatie din partea cunoscutilor decat daca cineva iti "da papucii".

Primul pas ar fi sa ii scrii fostului/fostei o scrisoare lunga. Varsa-ti toate sentimentele acolo. Scrie despre momentele frumoase petrecute impreuna. Spunei ce iubeai la el/ea. Scrie ce parere ai despre aceasta despartire. Critica-l. Este foarte bine sa spui exact ce simti ca si cand nimeni nu va citi acea scrisoare. La final o sa o rupi si o sa o arzi. Asta este un ritual care face minuni in cazul unei despartiri.

Urmatorul pas ar fi sa faceti schimb de lucruri. Probabil ca tu mai ai niste lucruri ramase la Ex si invers. Este cel mai probabil ca vrei sa iti recuperezi bunurile asa ca stabiliti o data cand va puteti intalni si sa faceti schimbul.

Pentru lucrurile mici care nu le vrea inapoi, este indicat sa le strangi pe toate si sa le arunci. Nu pastra periuta de dinti a fostului/fostei pe policioara din baie. Toate aceste mici lucruri iti vor aduce aminte de relatie si nu vei putea sa treci mai repede peste ea.

Ar fi indicat sa ascunzi cadourile primite, ca sa nu le mai vezi. De fiecare data cand porti acel ceas sau acel lantuc iti vei aminti de Ex. Acest lucru nu te va ajuta sa treci mai repede peste.

E posibil sa aveti niste probleme financiare de rezolvat pana sa poti merge mai departe. Daca ii datorezi chiria pe o luna sau orice altceva, rezolva acest lucru cat mai repede, chiar daca trebuie sa te imprumuti de la altcineva ca sa o faci.

Sper ca ti-ai dat seama ca aceste sfaturi au rolul de a scoate persoana respectiva din viata ta, si pe tine dintr-a ei. Asta trebuie sa faci ca sa poti sa te vindeci cat mai usor.

Odata ce ai terminat pasii de mai sus, promite-ti ca nu il vei contacta pe fostu/fosta pentru cel putin 30 de zile. Ar trebui sa fie destul timp ca sa mai uiti si sa iti poti pune viata pe picioare. Nu-i da telefon, sms-uri, email-uri si incearca sa nu te duci in locurile pe care le frecventati impreuna.

Odata ce ti-ai dat destul timp ca sa iti refaci viata, va fi mai usor sa cunosti persoane noi. Acest lucru nu poate fi un lucru usor, dar este crucial ca sa inveti cum sa treci cu succes peste o relatie.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Totalul accesarilor

Donatii

Radio ONE

Horoscop