14 martie 2010
Poate sa para ciudat, dar inca nu am dat-o in bestialitate. Dar exista o comunitate destul de mare de "ursi" in lume si redactorul nostru e unul dintre ei. Asa ca m-am hotarat sa demistific niste termeni ca sa ma pun bine cu el.

Urs (Bear) - un barbat destul de paros, solid sau gras si cu barba. Barba nu te face "urs" dar parul de pe piept si de pe spate da.

Pui de urs (Cub) - o versiune mai tanara a ursului, uneori este mai putin masiv dar nu este obligatoriu. In cazul ursilor un "pui de urs" este de obicei partenerul pasiv. Acestia pot sa fie mai mult sau mai putin parosi.

Daddy/daddy bear - Este un tip mai in varsta care cauta o relatie cu un urs mai tanar, un pui de urs, o vidra, un lup sau un "chaser".

Leatherbear - un urs cu un fetish pentru piele

Muscle bear - un urs plin de muschi

Vidra (Otter) - un barbat paros dar care nu este gras sau masiv - sa zicem ca e... mai fibros. Acesta are un pic de burta si este de obicei pasiv.

Urs panda - un urs asiatic. Acestora li se scuza daca au mai putin par decat restul occidentalilor.

Urs polar - un urs carunt sau cu parul alb.


Lup (wolf)- un tip slab, atletic, paros si de obicei mai agresiv si intotdeauna are rolul de activ.


Woof - Sunet de atractie scos de un urs cand intalneste un altul. De obicei fie maraie unul la celalalt fie zic "woof".


Am fost la o intalnire de ursi si, m-am trezit intr-o incapere plina be barbati impunatori care maraiau unii la ceilalti, jucau biliard si beau bere. Cu siguranta este o imagine care va ramane cu tine pentru foarte mult timp.


Cum ziceam, redactorul nostru este autoritatea in domeniu, asa ca probabil el va scrie mai multe articole despre acest subiect.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Totalul accesarilor

Donatii

Radio ONE

Horoscop